Visas “Tumšā biskvīta” sastāvdaļas liek kopā un maisa ar vidējo ātrumu 6 min., izmantojot “lāpstu”.
Smērē uz plats ~6mm biezumā un cep 1800C +/- 10 min.
No biskvīta izgriež 3gb 18cm diametra riņķus.
“Siera kūka I” un “Siera kūka II” abas sastāvdaļas samaisa kopā.
Tortes formā 5 cm/18cm liek vienu biskvīta kārtu, tai pāri klāj “Siera kūka I” masu. Klāj nākamo biskvītu un viegli piespiež. Klāj Siera kūka II masu un noslēdz ar trešo biskvīta kārtu.
Cep plauktu krāsnī 1600C 55 min.
Izcepto siera kūku atdzesē un sasaldē.
Uzsilda Carat Dekorcream Dark līdz 450C, atdzesē līdz 380C.
Kūku dekorē ar pagatavoto krēmu un šokolādes skaidiņām.
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.