Aplausi eklēriem

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Plaucētā mīkla
  1. Visu jauc kopā un ar lāpstu puto 5 minūtes ar vidējo ātrumu.
  2. Ieteicams ļaut uzbriest 10 minūtes pirms sāk formēt.
  3. Dekorē ar smilšu mīklu.
  4. Cep 160 0C 5 minūtes ar aizvērtu ventili, tad 30 – 45 minūtes ar atvērtu, cepšanas laiks atkarīgs no izmēra.

Smilšu mīkla (mandeļu)
  1. Pagatavo smilšu mīklu.
  2. Atdzesē. Izveltnē 2 mm biezumā un sasaldē.
  3. Ar apaļu formu griež riņķīšus, atkarībā eklēru formas un lieluma.

Šokolādes biskvīts
  1. Visas sastāvdaļas samaisa ar vidēju ātrumu 4 minūtes.
  2. Lej uz pannas 40 x 60 cm, cep 180 C 11 minūtes.

Ganašē
  1. Uzvāra saldo krējumu, pārlej šokolādei un izmaisa.
  2. Kad masa ir 35 C, pievieno sviestu.

Šokolādes vārītais krēms
  1. Sajauc Cremyco ar pienu.
  2. Piemaisa izkausētu balto šokolādi.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: