Septiņu kārtu fondants

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Šokolādes biskvīts
  1. Mīkla paredzēta 4 pannām.
  2. Carat Coverlux un sviestu izkausē.
  3. Maisījumu un olas maisa pakāpeniski pievienojot izkausēto sviestu un Carat Coverlux.
  4. Maisa 5 min ar vidējo ātrumu.
  5. Smērē uz pannām.
  6. Cep 220°C 3-5 minūtes

Šokolādes un aveņu pildījums
  1. Aveņu un šokolādes pildījumu klāj uz biskvīta kārtām pamīšus.
  2. Kūku nospiež, lai būtu pēc iespējas gludāka.
  3. Griež gabaliņos un pārlej ar Carat dekoru.

Dekors
  1. Carat Decor cream un Carat Coverlux izkausē līdz 45°C.
  2. Piemaisa riekstu gabaliņus.
  3. Kūku gabaliņus pārlej ar dekoru.
  4. Dekorē ar šantilī krēmu un svaigām avenēm.

Šokolādes šantilī krēms
  1. Uzvāra saldo krējumu un invertcukuru.
  2. Pārlej pāri Belcolade Selection tumšajai šokolādei un labi izmaisa.
  3. Uzglabā ledusskapī vienu diennakti pirms putošanas.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: