Kūka Opera

Sastāvdaļas

Kompozīcija

  1. Biskvīts
  2. Mokas sīrups
  3. Šokolādes ganašs
  4. Mokas sviesta krems
  5. Dekorēšanai - CARAT Decorcrem

Forma 40 x 60

Pagatavošana

Biskvīts
  1. Saputo olu baltumus.
  2. Saputo olas ar Patis` Macaroon un savieno abas masas kopā.
  3. Iemaisa izkausētu sviestu un izsijātus miltus.
  4. Cep 230C ~ 6 minūtes.

Mokas sīrups
  1. Uzvāra sīrupu, pievieno Classic Moca.
  2. Atdzesē.

Ganašs
  1. Uzvāra saldo krējumu ar glikozi un pārlej šokolādi.
  2. Izmaisa līdz veidojas homogēna masa.
  3. Pārlej pāri mitrinātai biskvīta plāksnei un pārklāj ar otru biskvītu.

Mokas sviesta krēms
  1. Uzputo DELI Merangue olbaltuma krēmu.
  2. Pievieno mīkstu sviestu un Classic Moca, turpina putot.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: