Domino kūka

Sastāvdaļas

Kompozīcija

  1. Biskvīts
  2. Drumstalu kārta
  3. Šokolādes ganašs
  4. Mango želeja
  5. Šokolādes muss

Pagatavošana

Biskvīts
  1. Sastāvdaļas liek kopā un maisa 4 minūtes.
  2. Mīklu lej uz pannas un cep 180 C ~ 9-11 minūtes.

Drumstalu kārta
  1. Visas sastāvdaļas, izņemot Belcolade Cryst-o-fil white, sajauc kopā un veido smilšu mīklai raksturīgu konsistenci.
  2. Izveltnē un izcep 180 C ~12 min. 
  3. Atdzisušo cepumu sadrupina un sajauc ar Cryst-o fil, kas uzsildīts līdz 26 C.
  4. Masu pārsmērē pāri šokolādes biskvītam.

Šokolādes ganašs
  1. Saldo krējumu un Miroir L’Originale uzkarsē līdz 85 C un pārlej pāri šokolādei.
  2. Maisa, līdz veidojas homogēna masa, pievieno sviestu.

Mango želeja
  1. Izkausē želatīnu un sajauc ar Topfil Mango un classic Mango pastu.
  2. Pārlej pāri ganaša kārtai.

Tumšās šokolādes muss
  1. Pienu un saldo krējumu uzkarsē līdz 85 C un pārlej pāri šokolādei.
  2. Izmaisa un pievieno uzbriedinātu želatīnu.
  3. Iegūto masu iemaisa viegli uzputotā Montamix putukrējumā.

Dekorācija
  1. Miroir Glassage Noir uzsilda un pārsmērē pāri sastingušam šokolādes musam.
  2. Griež taisnstūra gabaliņos, dekorē kā Domino kauliņus.

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: