Banoffee kūka

SASTĀVDAĻAS

PAGATAVOŠANA

Šokolādes biskvīts
  1. Sajauc visas šokolādes biskvīta sastāvdaļas un maisa aptuveni 4 minūtes.
  2. Gatavo masu pārlej 20 cm diametra kūkas veidnē.
  3. Cep 180°C temperatūrā 15-20 minūtes, tad atdzesē.

Krēms
  1. Uz šokolādes biskvīta uzklāj Baked Banana pildījumu.
  2. Sajauc Puraser Lemon ar jogurtu, pievieno iepriekš uzbriedinātu želatīnu un viegli saputotu Italmax.
  3. Gatavo masu pārlej pāri banānu pildījumam. Atdzesē.
  4. Pārklāj ar Miroir Glassage Neutre un Deli Caramel. Dekorē ar Deli Caramel un piena šokolādes skaidiņām.