Pievienojot šķidro krāsvielu makarūnu masai, par tik gramiem arī ir jāsamazina ūdens daudzums receptē, savukārt pievienojot kakao pulveri, ūdens daudzums ir jāpalielina (uz 50 g kakao jāpievieno 10 g ūdens)
Lai makarūni izdotos lieliski, gludi, kraukšķīgi un ar labu apjomu, krāsns nedrīkst būt mitra. Ja tā ir mitra – atstāj to atvērtu, tukšu 30 minūtes. Neaizmirsti cept savus makarūnus dubultajā pannā un uz cepampapīra vai silikona pamatnes.
Pēc makarūnu izcepšanas tos var sasaldēt, jau kā gatavus, pildītus makarūnus, gan arī kā makarūnu pamatnes, vēlams hermētiski noslēgtā traukā.
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.