Pievienojieties mums šokolādes burvības ceļojumā kopā ar Belkolādes ekspertu, Meilleur Ouvrier de France titulēto, Stéphane Leroux un Wanet apbalvojuma ieguvēju, konditorejas izstrādājumu studenti Fatmu Husenu. Kopā tie pārveidoja klasisku musa kūku par kulinārijas šedevru, izpētot plašo pielietojumu potenciālu, ko nodrošina Belcolade Selection Amber Cacao-Trace šokolāde.
Izaicinājums? Radīt kūku, apvienojot Amber šokolādes, kafijas, karameles un apelsīna dzīvīgās garšas.
Rezultāts? Mokamba: "Moka" un "Amber" kombinācija, kas ietver dinamiskas kafijas, karameļu un apelsīnu garšas notis. Pateicoties Belcolade Selection Amber Cacao-Trace sabalansētajai, sālītā sviesta karameles garšai ar vārīta piena un vaniļas notīm, paveras plašs pielietojuma klāsts.
Noskatieties videoklipu, iedvesmojieties un paceliet savus šokolādes izstrādājumus jaunās virsotnēs.
Iedziļinieties Stéphane Leroux receptē, kas izstrādāta sadarbībā ar Fatmu Hussen, un smelieties iedvesmu saviem šokolādes izstrādājumiem. Radīsim šokolādes maģiju!
Karamele ir trešā iecienītākā garša šokolādes izstrādājumos*. Iespējams, jūs jau esat atklājuši baltās, piena un tumšās šokolādes noslēpumus. Bet vai savos produktos iekļaujat arī Amber šokolādi? Saskaņā ar Belcolade eksperta Stéphane Leroux teikto: "Tajā ir apvienota gaiša krāsa, kas nodrošina vizuālu dažādību, ar karameļu garšu, kas ir iecienīta patērētāju vidū." Kopā ar konditorejas studenti Fatmu Hussen viņi radīja četru kārtu kūku, kas smeļas iedvesmu no Belcolade Selection Amber Cacao-Trace šokolādes daudzveidīgajām iespējām.
Kādēļ Amber šokolāde ir tik interesants produkts?
Stéphane Leroux: "Amber šokolāde, baltā šokolāde, kurai raksturīgas karamelizētas piena notis, tās paceļ garšas baudījumu pāri tipiskajam pienainumam un saldumam. Tās daudzpusība garšu kombinācijās, papildināta ar dzintara nokrāsu, paverot aizraujošas iespējas radošiem produktiem. Unikāla un vērtīga izvēle šokolādes meistariem."
Fatma Hussen: "Strādājuot Stéphane Leroux vadībā, biju patīkami pārsteigta par plašajām pielietošanas iespējām, ko piedāvā šokolāde Belcolade Selection Amber Cacao-Trace. Tā ir ideāli piemērota jauninājumu iekļaušanai manu konditorejas izstrādājumu receptēs, un tas potenciālu radošumam."
Kā iekļaut Amber šokolādi produktos?
Stéphane Leroux: “Šo šokolādi izmanto līdzīgi kā balto šokolādi, taču ar nelielām temperēšanas izmaiņām, kas prasa zemāku gala izmantošanas temperatūru. Tā lieliski der musiem, ļauj iegūt skaistas spoguļželejas un dekorus. Īsāk sakot, ir daudz radošu iespēju, tāpat kā citām Belcolade Selection šokolādēm.”
Kuras garšas labi sader ar Amber šokolādi?
Stéphane Leroux: "Man šķiet ļoti interesanti strādāt ar Amber šokolādi, ja to kombinē, piemēram, ar apelsīniem un kafiju. Augļus un kafiju bieži ir grūti apvienot, taču Amber šokolāde ļoti labi savieno abus."
Fatma Hussen: “Tādēļ, radot šo kūku, mēs izvēlējāmies apvienot Amber šokolādi, apelsīnus un kafiju. Biju pārsteigtsa, cik labi tie sader kopā! Šīs sastāvdaļas papildina viena otru, iegūstot ideāli līdzsvarotu rezultātu.
Vai Tev garšo tīra Amber šokolāde?
Fatma Hussen: "Pilnīgi noteikti! Kad es sāku to ēst, man ir grūti apstāties. Pat brīdī, kad gatavojām, tas bija neiespējami.”
Līdzsvarota sāļā karameļu šokolāde (30% kakao) ar vārīta piena garšu un sviesta vaniļas notīm.. Šī ilgtspējīgā šokolāde, kas ir slavena ar savu daudzpusību, garantē lieliskus garšas rezultātus jūsu konditorejas un šokolādes produktiem.
Vai vēlaties uzzināt sīkāku informāciju par šo recepti vai Belcolade tehnisko atbalstu un mūsu pakalpojumiem?
*Avots: Innova Market Insights, Category insider: Decadent Delights: Exploring Global Chocolate Confectionery Trend, 2023.