Dodieties kulinārā garšu un baudas ceļojumā kopā ar Belcolade vēstnesi un tehnologu Jeffrey De Weyer un beļģu šokolādes meistaru Oliver Van Nueten. Kopā viņi pārveido klasiskā franču bouchée būtību, izmantojot izsmalcināto izcelsmes tumšo šokolādi Belcolade Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace un pekanriekstus.
Izaicinājums? Pārveidot klasisko bouchée, piedzīvojot unikālu grašas pieredzi, izmantojot Belcolade izcelsmes šokolādi no Filipīnām un bagātinot to ar pareizi izvēlētu sastāvdaļu kombināciju.
Rezultāts? Bouchée, kas ciena tradīcijas un ir papildināts ar izsmalcinātām garšas notīm. Šī 68% kakao satura izcelsmes šomolāde apvieno unikālas tropu augļu, sarkano un žāvēto augļu garšas notis. Pievienotie pekanrieksti piešķir bagātīgu, patīkamu un riekstainu garšu
Skatieties mūsu video un atklājiet noslēpumus, kā tika radīts šis bouchée. Iedvesmojieties un radiet arī Jūs!
Iegrimiet šajā detalizētajā receptē, ko piedāvā Jeffrey De Weyer un Oliver Van Nueten, un papildiniet savus šokolādes produktus arī Jūs. Radīsim šokolādes maģiju!
Patērētāji arvien vairāk interesējas par produktu izcelsmi, kā vēsta mūsu Taste Tomorrow pētījums, 62% no aptaujas dalībniekiem apstiprina, ka tie seko līdzi un pārbauda sastāvdaļu izcelsmi uz iepakojuma norādēm*.
Belcolade izcelsmes šokolādes kalpo par lielisku sākumpunktu, lai atjaunotu klasiskās šokolādes receptes un uzlabotu kopējo garšas pieredzi. Šokolādes meistars Oliver Van Nueten sadarbībā ar Belcolade tehnologu Jeffrey De Weyer piešķīra oriģinālas garšas notis klasiskajam bouchée ar izcelsmes šokolādi no Filipīnām.
Kādēļ Jūs izvēlējāties strādāt ar izcelsmes šokolādi no Filipīnām?
Jeffrey De Weyer: “Mēs ar Oliveru izvēlējāmies šo izcelsmi tādēļ, ka tā ir unikāla un izteiksmīga. Maz cilvēku zina, ka Filipīnās aug kakao, neskatoties uz valsts bagāto kakao vēsturi. Mūsu kakao eksperti rūpīgi izvēlējās šīs pupiņas to bagātīgā, aromātiskā profila dēļ."
Oliver Van Nueten: "Nogaršojot šo špokolādi, jūs pārsteigs tās augļainā garša un raksturs. Tādas tropiskās garšas kā ananāss, banāns un marakuja uzreiz ir pamanāmas. Arī ilgtspēja man ir ļoti svarīga. Ņemot vērā, ka šī šokolāde ir Cacao-Trace sertificēta, es zinu, ka tā veicina konkrētus pasākumus, kas atbalsta kakao audzētāju kopienas Filipīnās."
Jeffrey De Weyer: “Turklāt šī ir īpaši augstas kvalitātes šokolāde bez lecitīna, piedāvājot patērētājiem skaidru un tīru etiķeti.”
Kādām šokolādes aplikācijām šī šokolāde paredzēta?
Jeffrey De Weyer: “Ar šo šokolādi var darīt daudz ko. Tā ir piemērota gan šokolādes tāfelīšu pagatavošanai, gan pildījumiem, krēmiem un šokolādes musam. Tomēr, ja runa ir par lietajām šokolādes konfektēm un mērcētajām, tad mēs varam ieteikt citas šokolādes, kas būs labāk piemērotas šiem specifiskiem mērķiem.”
Kādēļ izvēlējāties pārveidot tieši produktu - bouchée?
Oliver Van Nueten: "Es vienmēr meklēju veidus, kā pārveidot klasiskos šokolādes produktus, labprāt izmantoju vienas izcelsmes šokolādi - kas ir atšķirīga un unikāla ar savām garšas notīm. Tādēļ mēs izvēlējāmies pagatavot bouchée, kuram pievienojām savu personīgo un unikālo garšas noti, izmanotjot Belcolade Origin tumšo šokolādi no Filipīnām (68%) un pievienojot receptūrai pekanriekstus, sāļo karameli, rupjmaizi. Šokolādes augļu garšas notis lieliski papildina pekanriekstu garša."
Iepazīstiet Filipīnu būtību ar šo tumšo šokolādi, kas gatavota no 68% kakao. Šī šokolāde ir īpaša ar tās burvīgajām, augļainajām garšas notīm, ar dominējošām tropisko augļu garšām, kā piemēram, ananāsu, banānu un marakujas, papildinot ar sarkanajiem un žāvētajiem augļiem.
Vai vēlaties uzzināt vairāk par recepti vai Belcolade tehnisko konsultantu komandu un mūsu pakalpojumiem?
*Avots: Innova Category Survey Chocolate 2023 / Trends survey 2023.