Belcolade Pekanriekstu Boucheé

Sastāvdaļas

Darba metode

Forma
  • Temperējiet Belcolade Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace  un izlejiet to ļoti plānā kārtā formā, kādu vēlaties. 
  • Ļaujiet kristalizēties.

Pekanriekstu Praliné
  • Samaisiet cukuru un ūdeni, vāriet līdz sasniedz 118°C temperatūru. Pievienojiet pekanriekstus un karamelizējiet tos. 
  • Pievienojiet sāli. 
  • Izlejiet karamelizēto maisījumu uz silikona plāksnes un ļaujiet tam atdzist. Pēc tam maisiet, lai iegūtu gludu pralinē

Praliné sagatavošana
  • Uzsildiet (izkausējiet) pekanriekstu pralinē, Belcolade Origins Noir Philippines 68% Cacao-Trace un Belcolade Pure Prime Pressed Cocoa Butter Cacao-Trace (kakao sviestu), maisiet līdz sasniedzat temperatūru 40-45°C. 
  • Pēc tam temperējiet visas sastāvdaļas 26°C temperatūrā. 
  • Lejiet masu formās un atdzesējiet ledusskapī maksimāli 10 minūtes pie 4°C temperatūras. 
  • Ļaujiet kristalizēties 16°C temperatūrā 1-2 stundas, ar relatīvo mitruma līmeni zemāk par 60%.

Sāļā karamele
  • Sagatavojiet karamelizēto maisījumu, izmantojot cukuru un glukozes sīrupu. 
  • Uzkarsējiet krēmu un sviestu, pakāpeniski pievienojot tos karamelei.
  •  Pievienojiet sāli un ļaujiet tam atdzist. 
  • Ielejiet karamelizēto pildījumu formētajās šokolādēs.

Sāļās drupačas
  • Samaisiet visus produktus, lai iegūtu smilšainu tekstūru. 
  • Izrullējiet starp diviem papīriem līdz 2-3 mm biezumam. 
  • Izgrieziet aplisus ar 4 cm diametru. 
  • Cepiet cepeškrāsnī , 170°C ,aptuveni 8 minūtes ar atvērtu ventīli.

Black Color Spray
  • Izkausējiet Belcolade Pure Prime Pressed Cocoa Butter Cacao-Trace (kakao sviestu) un sajauciet ar melno krāsu. 
  • Temperējiet līdz 30°C un izsmidziniet uz bouchée 15°C temperatūrā, lai radītu gludu un mīkstu velveta efektu.

Pekanriekstu Bouchée

Autors: Jeffrey De Weyer, Belcolade tehnologs, sadarbībā ar Oliver Van Nueten, šokolādes meistaru

Sarežģītības pakāpe:  

Izbaudi slaveno bouchée, harmonisku garšu sajaukumu ar izsmalcinātām garšas notīm un patīkamas tekstūras baudījumu. Unikāla garšas pieredze, izmantojot mūsu Belcolade Origins tumšo šokolādi no Filipīnām 68%, Cakao-Trace sertificēta.

Atklājiet

Saistītās receptes