Mūsu 88 inovāciju centru tīkls visā pasaulē ļauj izstrādāt jaunas idejas, novērot patērētāju tendences un pielietot tehnoloģijas praksē.
Maizes garšas centrs, kas atrodas Briselē Beļģijā, sniedz klientiem, zinātniekiem un „Puratos” darbiniekiem iespēju dalīties savā aizrautībā ar maizi un paraugprakses piemēriem, lai iegūtu izcilas garšas. Šeit atrodas arī mūsu slavenā Ierauga bibliotēka.
Rūpnieciskās maizes ceptuves kompetences centri piedāvā klientiem visā pasaulē iekārtas un rīkus noteiktu maizes ceptuvju gatavo ražojumu izstrādei, kā arī jaunu lietojumu izpētei un testēšanai, pirms tiek sākta ražošana.
Rūpnieciskās konditorejas kompetences centri atrodas 11 valstīs, un tie nodrošina rūpnieciskajiem konditoriem pilnībā aprīkotus testa centrus, kas paredzēti tehnoloģiskām inovācijām un procesu optimizācijai.
Mūsu šokolādes centros Puratos speciālisti pēta jaunākās tendences šokolādes ražošanā, vienlaikus izstrādājot jaunas koncepcijas, produktus, procesus un tehnoloģijas.
Mūsu 377 pētnieki veic uz klientiem orientētus pētījumus par garšu, tekstūru, glabāšanas laiku, uzturvērtību un daudziem citiem maizes, kūku un šokolādes ražošanas aspektiem. Tā rezultātā speciālisti sniedz ieteikumus, kā ieviest inovācijas attiecībā uz sastāvdaļām, ražošanas procesiem, aprīkojumu un gatavajiem izstrādājumiem.
100 gadu laikā „Puratos” ir ieguvis stabilu reputāciju, izstrādājot sastāvdaļas un risinājumus maizniekiem, konditoriem un šokolādes ražotājiem visā pasaulē. Šīs reputācijas pamatā ir mūsu aizrautība, uzsvars uz kvalitāti, apņemšanās pastāvīgi veikt uzlabojumus un nelokāma uzticība mūsu partneriem. Būtiskākais ir tas, ka mūsu klienti vienmēr var paļauties, ka atradīsim īsto risinājumu un darīsim to pēc iespējas novatoriskā veidā.