Sajauc visas izejvielas karameles pagatavošanai, iegūstot mīkstu, plūstošu masu. 100g masas izsmērē Ø 16 cm riņķa formā, izklātā ar cepamo papīru.
Sagriež svaigos bumbierus šķēlītēs, ± 5 mm biezumā. Izkārto tos pa apli uz karameļu masas.
Liek visas kūkas pamatnes sastāvdaļas mikserī un maisa ar lāpstiņu, 1 min. ar lēnu ātrumu un 4 min. ar vidēju ātrumu, līdz iegūst viendabīgu mīklu. 400g mīklas uzspiež virsū bumbieru pamatnei. Cep ± 35min. 180°C temperatūrā. Apgriež otrādāk un ļauj atdzist.
Kūku dekorē pārlejot tai Miroir Neutre dekorželeju un pārkaisot sasmalcinātos riekstus. Konservētos bumbierus nosusina dvielī, izvārta cukurā un apdedzina ar degli.
Atklājiet
Saistītās receptes
Izvēlēties iepakojumu
Pievienots grozam
Produkts pievienots grozam
Laipni lūdzam Puratos
Mūsu vietne izmanto sīkdatnes
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.