Meža melleņu siera kūka

Pagatavošana

Smilšu mīklas pamatnes pagatvošana
Samaisiet pirmās 3 sastāvdaļas līdz vienmērīgai konsitencei. Izrullējiet līdz 5 mm biezumam un cepiet to 170°C, 20 minūtes. Kad mīkla ir atdzisusi, sasmalciniet un pievienojiet izkausētu Mimetic. Ņemiet metāla gredzenu, ar 16cm diametru, un ieklājiet tajā 115gramus gatavo masu un pamatni kārtīgi piepresēt.

Siera kūkas pagatvošana
12 cm formā izkājiet meža melleņu Topfil un lieciet saldēties. Deli cheesecake masu iepildiet izveidotajā smilšu mīklas pamatnē, pa virsu uzlieciet sasalušo meža melleņu Topfil un lieciet cepties uz 170°C, 55 minūtes.

Dekorēšana
Noklājiet izcepto Topfil augšpusi ar Harmony Sublimo un dekorējiet to ar svaigām ogām.