Vegānie makarūni ar baltās šokolādes ganašu un upeņu želeju

Sastāvdaļas

Pagatavošanas soļi

Makarūni
Mandeļu miltus samaisa ar pūdercukuru. Mandeļu miltiem un pūdercukuram pievieno klāt 75 g akuafabu. Pagatavo cukura sīrupu, katliņā lej ūdeni un cukru, vārot to līdz 121°C. Paralēli puto atlikušos 75 g akufabu. Kad akufaba ir uzputojusies līdz vieglām, baltām putām, gatavo cukura sīrupu vienmērīgi lej klāt un puto līdz tas atdziest līdz 45°C. Tad mandeļu miltu maisījumu pievieno uzpototajai akufabai un maisa līdz plūstošai tekstūrai. Uzsildīt cepeškrāsni uz 130°C. Gatavo maisījumu lej konditorejas maisiņā un vienādos izmēros tos izspied uz silikona palikņa. Makarūnus liek cepeškrāsnī un pamazina cepeškrāsns temperatūru uz 110°C. Tos cep 30 minūtes, nevirinot cepeškrāsni.

Baltās šokolādes ganašs
Uzsilda augu izcelsmes saldo krējumu ar citrona miziņu līdz 85°C. Pievieno invertcukuru. Samaisiet un aplejiet Belcolade Selection W. Plant-Based Cacao-Trace šokolādi un Belcolade Pure Prime Pressed Cacao Butter Cacao-Trace(Kakao sviestu) Uzmanīgi ar blenderi samiksēt visu masu, lai nepiekļūst gaisa burbuļi un masu atdzesēt līdz 38°C. Iegūto ganāšu ielej papalātē, lai tā istabas temperatūrā kristalizējas. Kad ganašs ir kristalizējies, to liek konditorejas maisiņos un pilda makarūnu čauliņās.

Upeņu želeja

Samaisīt cukuru (50g) un pektīnu NH. Vienā traukā uzsilda upeņu biezeni, ūdeni un cukuru (250 g) līdz 50°C. Kad ir sasniegti 50°C, klāt pievieno cukura-pektīna maisījumu un uzvāri to. Pievieno invertcukuru un vāra līdz 102°C. Gatavo masu atstāj atdzesēties un pārklāj to ar pārtikas plēvi(kontaktā).


Salikšana
No sākuma makarūna ārējo malu aizpildi ar baltās šokolādes ganašu un vidū iespiež upeņu želeju. Uzliec otru makarūnu čauliņu un dekorē to ar temperētu Belcolade Selection W. Plant-Base Cacao- Trace šokolādi

Vegānie makarūni ar baltās šokolādes ganašu un upeņu želeju

Sarežģītības pakāpe:  

Iegrimstiet makarūnu pasaulē ar mūsu izsmalcināto recepti vegānajiem makarūniem ar baltās šokolādes ganašu un upeņu želeju. Šie elegantie, gaisīgie saldumi ir pildīti ar baltās šokolādes ganašu un upeņu želeju , kas lieliski papildina saldās mandeļu čauliņas. Uzlabo savas konditorejas prasmes un palutini sevi ar šo izsmalcināto gardumu

Atklājiet

Saistītās receptes