Samaisīt cukuru (50g) un pektīnu NH. Vienā traukā uzsilda upeņu biezeni, ūdeni un cukuru (250 g) līdz 50°C. Kad ir sasniegti 50°C, klāt pievieno cukura-pektīna maisījumu un uzvāri to. Pievieno invertcukuru un vāra līdz 102°C. Gatavo masu atstāj atdzesēties un pārklāj to ar pārtikas plēvi(kontaktā).
Sarežģītības pakāpe:
Iegrimstiet makarūnu pasaulē ar mūsu izsmalcināto recepti vegānajiem makarūniem ar baltās šokolādes ganašu un upeņu želeju. Šie elegantie, gaisīgie saldumi ir pildīti ar baltās šokolādes ganašu un upeņu želeju , kas lieliski papildina saldās mandeļu čauliņas. Uzlabo savas konditorejas prasmes un palutini sevi ar šo izsmalcināto gardumu