6 graudu un sēklu maize

Sastāvdaļas

Pagatavošana

Soli pa solim

Bizantijas speltas maize
  1. Visas sastāvdaļas liek mikserī un maisa ar 1.ātrumu 5 min., ar 2.ātrumu 3 min.
  2. Mīklas temperatūra 25°C-27°C. Mīklas atpūta (raudzēšana) 30 min. istabas temperatūrā.
  3. Dalīšana pa 350 g. Veido ieapaļās formās un izvieto uz pannām.
  4. Beidzamā atpūta (raudzēšana) 50 min. 26°C 80% mitrumā.
  5. Veidošana pirms cepšanas: apsmērē ar Sunset Glaze, kas šķaidīts ar 20% ūdens, un izspaida plakanas ar pirkstgaliem.
  6. Cep sākotnēji 250°C temperaturā ar tvaiku, samazinot uz 220°C, kopā 20 min. ar aizvērtu ventili.

Papildus informācija

Par šo recepti

Sarežģītības pakāpe: