Sajauc kopā visas sastāvdaļas un maisa 4 minūtes ar vidēju ātrumu.
Gatavo mīklu lej 16 x 16 cm formā un cep 180°C temperatūrā 20 minūtes.
Sagriež 2 plānos biskvītos.
Pildījums un kompozīcija
Formā liek biskvīta kārtu, izkausētu Pralicrac Caramel, tad atkal biskvītu un krēmu.
Sajauc Cremfil Coffee, uzputotu Italmax un izkausētu želatīnu. Gatavo masu pārlej pār biskvītam.
Dekorē ar Mirroir Glassage.
Atklājiet
Saistītās receptes
Izvēlēties iepakojumu
Pievienots grozam
Produkts pievienots grozam
Laipni lūdzam Puratos
Mūsu vietne izmanto sīkdatnes
Mēs izmantojam sīkdatnes, lai sniegtu jums vislabāko pieredzi mūsu vietnē, atpazītu atkārtotus apmeklējumus un vēlmes, kā arī izmērītu un analizētu trafiku. Lai uzzinātu vairāk par sīkdatnēm, tostarp to atspējošanu, skatiet mūsu sīkdatņu politiku. Noklikšķinot uz “Es apstiprinu visas sīkdatnes”, jūs piekrītat visu sīkdatņu izmantošanai.