ŠOKOLĀDES FORMAS:
1. Izkausē Belcolade Noir Selection līdz +45°C un temperē +30°C
2. Pilda veidnēs. Ļauj sastingt 16°C, 1 stundu telpā ar vidējo gaisa mitrumu līdz 60%
PILDĪJUMS:
1.Ļauj tējai ievilkties. Uzkarsē saldo krējumu un pievieno tējas uzlējumu. Ļauj ievilkties 7min., tad nokāš.
2.Pievieno glikozes sīrupu un uzkarsē līdz +85°C.
3.Pievieno Belcolade Lait Selection, blendē līdz viendabīgai masai.
4.Kad tējas ganašs sastindzis +30°C, pievieno uzsildītu Belcolade Cryst-o-fil Blanc +26°C un samaisa ar rokas mikseri.
5.Ganašu pilda veidnēs. Ļauj sastingt +16°C, 6 stundas telpā ar vidējo gaisa mitrumu līdz 60%
PĀRKLĀJUMS:
1. Izkausē Belcolade Noir Selection līdz +45°C un temperē +30°C
2.Šokolādes konfektēm ļauj sastingt. Glabā +16°C