24 jūn. 2021
Laimīgs vēders un īpaši laimīgas zarnu trakts ir noteicošais, lai cilvēks justos labi! Vai zinājāt, ka cilvēka zarnu mikrobioms sastāv no vairāk kā 100 triljonu mikroorganismu? Un tiem visiem ir jājūtas laimīgiem. Kā? Nodrošinot līdzsvaru. Viņi to mīl! Tie attīstās vidē, kurā ir simtiem dažādu sugu liela daudzveidība un pietiekama attiecība starp “labajām” un “sliktajām” baktērijām.
Nav pārsteigums, ka šai bagātībai cilvēka ķermenī ir izšķiroša nozīme fiziskajai un garīgajai labsajūtai. Un tā ir 70% pamats cilvēka imūnsistēmas darbībai. Tādēļ gremošanas orgānu, īpaši zarnu veselība ir ikviena interesēs, ne tikai cilvēkiem ar gremošanas sistēmas problēmām. Šī izpratnes veicināšana rada arvien lielāku pieprasījumu pēc gardiem un finansiāli pieejamiem pārtikas produktiem, kas labi ietekmē cilvēka zarnu darbību. Izpētīsim, kā atbildēt uz šo patērētāju pieprasījumu.
Mēs ietekmējam savu veselību ar to, ko mēs ēdam. It īpaši, ja tas labvēlīgi ietekmē mūsu zarnu traktu. Probiotikas, kas atrodamas, piemēram, jogurtā un citos fermentētos piena produktos, var to izdarīt. Tās veicina labo baktēriju nodrošināšanu cilvēka zarnu mikrobiomam.
Maizei var būt cita loma, tā var strādāt kā prebiotika. Tās šķiedrvielas pabaro labās baktērijas, kas jau atrodas cilvēka zarnu traktā, palīdzot tām uzplaukt un sūtīt labklājības viļņus visā ķermenī un prātā.
Ir viegli saprast, kādēļ maizes cepšanas māksla ir mūsu dzīves centrā jau 250 paaudzes. Tā ir iesakņojusies mūsu ikdienas rutīnā, padarot to par dabisku, zarnām draudzīgu diētu. Maize mums saistās ar priekpilnu smaržu, svaigi izceptu, baudāmu garšu un labumu, ko gūstam no graudiem. Fanu klubs ir milzīgs, pateicoties tās bagātīgajai tekstūrai un tradīcijām. Tik ļoti mīlētā maize ir ikdienas uzturs, kas cilvēka zarna traktam tik ļoti ir nepieciešams.
Lai gan maize savā pamata būtībā ir vienkārša, ‘’Happy Gut’’ jeb “Laimīgā Punča” maizes cepšana ir māksla, kuru jāapgūst, zinātne, kuru jāpilnveido. Ar mūsu vairāk kā 100 gadu pieredzi maizes produktu ražošanā, Puratos nekad nebeidz pētīt, domāt un atklāt jaunus veidus, kā maksimāli izmantot izejvielas, kuras tik ļoti mīl patērētāji: sākot ar gardākajiem šķiedrvielu produktiem līdz mūsu jaunajiem ‘’Happy Gut‘’ jeb “Laimīgā Punča” ieraugiem maizēm.
Maize, ko maiznieks pirms tūkstošiem gadu pagatavoja uz atklātas liesmas, un maize, kas tikko iznāca no jūsu vietējās maiznīcas krāsns, ir diezgan atšķirīgas, taču tām ir vieni un tie paši gēni: graudi. Un mēs esam iemācījušies, kā no tiem gūt maksimālu labumu, ko sekmēja iepriekšējo paaudžu pūles. Mūsu jaunākie risinājumi iet vēl tālāk: ļaujot jums cept maizi ar zarnu traktam draudzīgām īpašībām.
Šis maizes maisījums ļauj cept veselīgu maizi ar augstu šķiedrvielu saturu. Puravita Fibre+ satur dabiskas prebiotiskas šķiedras, kas veicina normālu zarnu darbību. Tikai divas šīs gardās maizes šķēles nodrošina ceturtdaļu no šīs prebiotiskās šķiedras ieteicamās dienas devas, palīdzot gremošanas sistēmai un īpaši zarnu traktam.
Vai vēlaties pievienot papildus vērtību jūsu veselīgajām maizes uzkodām? Puravita Break dod papildus iespējas un ļauj cept dabīgas mīkstās maizes uzkodas ar norādi par pozitīvo ietekmi uz zarnu trakta veselību. Maizes uzkodas ir bagātas ar olbaltumvielām jeb proteīniem un šķiedrvielām, un tajās ir daudz graudu un augļu. Gardie, mīkstie maizes batoniņi ir ideāla veselīgā uzkoda līdzņemšanai.
Paļaujieties uz mūsu gadsimtu ilgo pieredzi maizes ražošanas nozarē, piedāvājam jums risinājumus, garšīgāku maižu pagatavošanai ar norādi par pozitīvo ietekmi uz zarnu traktu. Izmantojiet šodienas iespēju pagatavot gardas un veselīgas maizes ar Puravita maisījumiem, kamēr mēs pētām nākotnes potenciālu. Mūsu punča labā!
Ja esat ieinteresēti šajos produktu risinājumos, lūdzu, sazinieties ar mums.